Skip to main content

Purjehdusmatka Göcekistä

5.10.2024 | 1 viikko

Tervetuloa Göcekiin, yhteen Välimeren upeimmista purjehduskohteista!

Matkalla purjehdimme päivittäin uuteen kohteeseen ja yövymme veneessä kyläsatamissa tai luonnonlahdilla. Purjehduksen lomassa pysähdymme lounastamaan ja pitämään uimataukoja veneestä. Purjehduspäivien jälkeen voi tutustua paikalliseen elämänmenoon, retkeillä nähtävyyksille tai rentoutua veneessä. Illallinen syödään yhdessä paikallisessa ravintolassa.

Unelmiesi purjehdusmatka alkaa Göcekistä

Göcek on purjehdusmatkailijan paratiisi puhtaine vesineen, vihreine mäntymetsineen ja hiekkarantoineen. Alueen satamissa on korkeatasoiset marinapalvelut. Rannikon lukuisat suojaisat poukamat tarjoavat hyviä ankkurointimahdollisuuksia.  Voit rentoutua veneen kannella luonnonkauniissa ympäristössä ja pulahtaa uimaan kirkkaaseen turkoosinväriseen veteen. Rantaravintoloissa voit kokea paikallista kulttuuria ja nauttia herkullisesta ruoasta ja vieraanvaraisuudesta.

 

Valmis lomaviikko 

Purjehdusmatkalla kaikki on valmiiksi järjestetty, jotta sinä voit keskittyä lomasta nauttimiseen. Matkamme alkaa lauantaina, jolloin lennämme suorilla tilauslennoilla Helsingistä Antalyaan. Jatkamme omalla bussilla noin kolmen tunnin matkan lähtösatamaamme Göcek Marinaan ja majoitumme veneisiin.

Seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen varustamme veneet ruoka- ja juomatarvikkeilla ja aloitamme purjehduksen! Viikon aikana purjehdimme päivittäin uuteen kohteeseen ja yövymme veneessä kyläsatamissa tai luonnonlahdilla. Viikon purjehdusreitiksi valitaan joko itäinen tai läntinen reitti sää- ja tuuliolosuhteiden mukaan. Molemmat reitit tarjoavat upeita luontokokemuksia, suojaisia lahdenpoukamia ankkurointiin ja uinti- ja snorklausmahdollisuuksia.

Tutustu purjehdusalueen karttoihin:
Läntinen purjehdusreitti
Göcek – Sarsala – Ekincik & Caunos – Cold Water Bay – Fethiye – Capi Creek – Göcek
Itäinen purjehdusreitti
Göcek – Cold Water Bay – Kaş – Kekova – Kalkan – Sarsala – Göcek

Veneen käsittelyyn saa jokainen osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Matkalle voi lähteä, vaikkei olisi aikaisempaa kokemusta.

Viikon jälkeen, perjantaina, purjehdimme takaisin lähtösatamaamme Göcekiin. Lauantaiaamuna bussi vie meidät takaisin lentokentälle, ja lennämme takaisin Helsinkiin.

Oletko lähdössä ensimmäiselle OnSail-matkallesi? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sivun ylälaidasta löytyvältä välilehdeltä!

Tälle matkalle voit osallistua kahdella eri tavalla. Voit varata:

1. hyttipaikan veneeseen, jossa on OnSail-kippari (mies-/naispaikka tai oma hytti).
2. koko veneen omalle porukalle, omalla tai OnSailin kipparilla

Jos olet kiinnostunut suorittamaan matkalla purjehtijakurssin tai päällikkökurrssin, ole yhteydessä OnSailin toimistoon info@onsail.fi ennen matkan varausta.

Usein kysyttyä matkapurjehduksista

Mitä matkan hintaan sisältyy?

Haluamme, että purjehduslomailu on sinulle mahdollisimman helppoa. Matkan hintaan on paketoitu kaikki tarpeellinen: lennot, lentokenttäkuljetukset, vene varusteineen ja suomalainen kippari.

Mitä kuluja tulee matkan aikana?

Osa loman kuluista muodostuu viikon aikana käytön mukaan ja niitä emme pysty sisällyttämään etukäteen hintaan. Paikan päällä maksettavia kuluja ovat esimerkiksi satamamaksut, ruokailut (myös kipparin ruokailut maksetaan yhteisesti paikan päällä) ja veneen diesel. Näistä maksetaan toteutuneen käytön mukaan. Viikon kuluihin menee matkan ajankohdasta ja kohteesta riippuen noin 250-450 €/henkilö/viikko.

Mikä on venekassa?

Paikan päällä muodostuvien kulujen maksuun on käytössä venekassa. Osallistujat laittavat venekassaan yhdessä sovitun summan rahaa ja tästä kassasta maksetaan mm. satamamaksut ja veneen diesel. Loman aluksi sovitaan yhdessä venekassan periaatteet eli maksetaanko myös ravintolaruokailut ja juomat venekassasta. Yksi miehistön jäsenistä valitaan yleensä pitämään kirjaa menoista ja viikon lopuksi suoritetaan takaisin anti, jos rahaa on jäänyt yli. Venekassan tarkoitus on helpottaa lomailua, jotta koko ajan ei tarvitse olla rahoja jakamassa tai laskemassa. Venekassaan saat tarkemmat ohjeet kippariltasi matkan alussa.

Kuka kokkaa veneessä?

Purjehdusmatkalla mukana ei ole erillistä kokkia. Usein aamiaiset ja lounaat syödään veneessä ja illaksi suunnataan rannan ravintoloihin nauttimaan paikallisia herkkuja. Se, kuinka paljon venekunta haluaa tehdä itse ja minkä verran hyödyntää paikallisia kahviloita ja ravintoloita, voidaan sopia yhdessä paikan päällä.

Veneessä valmistettavia ruokia kokataan yhdessä. Hyväksi havaittuja lounaita ovat erilaiset ruokaisat salaatit, pastat ym. helposti valmistuvat ateriat. Lounasankkurointi on myös ihana mahdollisuus tutustua paikallisiin luonnonlahtiin ja vaikka pulahtaa uimaan.

Millaisessa veneessä matkalla ollaan?

OnSailin matkoilla yövytään aina uusissa, hyvin varustelluissa ja lomapurjehdukseen suunnitelluissa vuokraveneissä. Tässä esimerkkiveneitä Göcekin purjehduksen veneistä:

Bavaria C50
Lisätietoja esimerkkiveneestä tästä
5 hyttiä ja 3 wc/suihkua

Bavaria Cruiser 51
Lisätietoja esimerkkiveneestä tästä
5 hyttiä ja 3 wc/suihkua

Henkilökohtaisen hyttisi saat tietää paikan päällä.

Mitä tarkoittaa mies- tai naispaikka?

Veneissä on pääsääntöisesti kahden hengen hyttejä. Kun ilmoittaudut matkalle puolisosi tai ystäväsi kanssa, saatte oman hytin jaettavaksi. Matkaan voi hyvin lähteä myös yksin. Tällöin varaat puolikkaan hytin itsellesi ja jaat hytin toisen matkalle ilmoittautuneen naisen tai miehen kanssa.

Uskaltaudu mukaan myös yksin!

Näille purjehduksille voi ehdottomasti lähteä yksin. Matkalla et varmasti tunne oloasi yksinäiseksi, sillä viikon aikana lomaillaan yhdessä ja tutustut muihin samanhenkisiin ihmisiin. Yleensä joka reissussa on mukana sekä yksin, että yhdessä ilmoittautuneita. Olemme myös saaneet vuosien varrella todistaa lukuisia purjehduksilla syntyneitä ystävyyksiä, jotka jatkuvat vahvana vielä tänäkin päivänä.

Kuka toimii veneen kipparina/purjehduksenopettajana?

Veneen kipparina toimii aina suomalainen OnSail-kippari. Kipparimme ovat kokeneita merenkävijöitä ja koulutettuja purjehduksenopettajia, jotka osaavat johdattaa sinut purjehduksen maailmaan ja esitellä sen parhaat puolet. Kipparimme ovat myös leppoisia ja sosiaalisia tyyppejä, jotka solahtavat helposti porukkaan kuin porukkaan. Heidän kanssaan pääset turvallisesti tutustumaan Välimeren purjehdukseen ja veneen käsittelyn saloihin.

Kipparillemme tulee aina oma hytti veneeseen. Pääset tutustumaan OnSail-kippareihin täällä.

Varaa hyttipaikka

Hyttipaikka gastiveneessä

Tällä matkalla sinun on mahdollista majoittua gastiveneeseen. Gastivene on vene, jonka kipparina toimii suomalainen OnSail-kippari ja johon voi varata yksittäisiä miehistöpaikkoja. Voit varata mies- tai naispaikan kahden hengen hyttiin tai ystäväsi/puolisosi kanssa kokonaisen hytin. Gastiveneessä purjehdukseen voi osallistua oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Mukaan voi lähteä, vaikkei aikaisempaa kokemusta purjehtimisesta olisikaan.

MATKAN HINTA GASTIPAIKALLA:

Gastina 1690 €/hlö
(mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä)

Varaa matka tästä

Varaa oma vene purjehdukselle

Kokoa porukka ja varaa oma vene

Oma vene sopii mainiosti esimerkiksi perheelle tai ystäväporukalle. Viikko-ohjelma on laadittu valmiiksi, joten venekuntasi voi vain purjehtia, nauttia maisemista ja olla lomalla. Yhdessä muiden venekuntien mukana purjehtiminen on erinomainen tapa tutustua Välimeren olosuhteisiin kokeneessa porukassa.

Ole yhteydessä, niin etsimme juuri sinun ryhmällesi sopivan veneen ja annamme tarkan tarjouksen matkasta.

Varaukset ja tiedustelut
info@onsail.fi
0300 870 520

Göcek 5.-12.10.2024

Purjehdusmatkan hintaan sisältyy

 • suorat Sun Expressin lennot Helsinki-Antalya-Helsinki
 • matkatavaran ruumaan 20 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • edestakaiset kuljetukset kohteessa lentokentän ja marinan välillä
 • veneen varusteineen
 • majoituksen veneessä
 • veneen paperityöt
 • vuodevaatteet ja pyyhkeet (myös kylpypyyhkeet)
 • kaasun ja makean veden (tankit täytettynä)
 • pakollisen loppusiivouksen
 • matkaohjelman
 • suomalaisen OnSail kipparin matkanvetäjän palvelut
 • veneen täysvakuutuksen

Hinnat eivät sisällä:

 • satamamaksuja
 • dieseliä
 • ruokia ja juomia
 • kipparin ruokia ja juomia

Lentoaikataulut:

Helsinki 16.05 > Antalya 20.15
Antalya 11.00 > Helsinki 15.05

Matkan kipparit:

Loput kipparit varmistuvat myöhemmin.

Kippari Kristiina on niin mahtava erityiskiitos hänelle!

- OnSail matkaaja 2023

Suurkiitokset ihanalle kipparillemme Krisselle! Krisse teki lomastamme kiireettömän ja rennon.

- OnSail matkaaja 2023

Kipparina Krisse on loistava. Rauhallinen ja turvallinen kippari, joka ohjaa ja opastaa ammattimaisella otteella.

- OnSail matkaaja 2023

Varaukset ja tiedustelut

info@onsail.fi

0300 870 520 (0,34 €/Min + Pvm/Mpm)

Varaa matka

Matka- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnSailin erityisehtoihin.

Yleiset matkapakettiehdot OnSailin erityisehdot