Skip to main content

Kipparoitu vene

Voit lähteä purjehduslomalle, vaikka omaa osaamista ei vielä olisikaan. Kokoa veneellinen purjehdusporukkaa, valitse mieleisesi lähtösatama ja varaa sopivankokoinen vene. Mukaan lähtee OnSailin kokenut kippari, jonka kanssa pääset turvallisesti tutustumaan lämpimien vesien lomapurjehdukseen.

Missä haluat purjehtia?

Tutustu OnSailin kippareihin

Vinkkejä Välimeren purjehdukselle

Usein kysytyt kysymykset

Oma vene kipparilla

Suomalaiset kipparimme ohjaavat sinut kivoimpiin paikkoihin, joihin et muuten lomallasi välttämättä löytäisi. He tietävät parhaat yhden ravintolan lahdet, vievät sinut idyllisiin kyläsatamiin ja suunnittelevat reitin niin että matkalla ehditään pysähtyä uimaan ja lounastamaan ”privaatteihin” luonnonlahtiin.

Matkaan voi lähteä vaikkei veneilystä tai purjehduksesta olisi yhtään kokemusta. Voit osallistua purjehdukseen ja veneen käsittelyyn oman kiinnostuksesi mukaan. Kipparimme antavat myös halukkaille purjehdusopetusta.

Kipparille tulee aina oma hytti veneeseen. Kipparoituihin purjehduksiin kuuluu myös aina täysvakuutus, jotta yllättäviä kuluja ei tule paikan päällä. Lähetä meille tarjouspyyntö, niin etsimme valikoimastamme sopivan veneen lomallesi.

Pyydä tarjous