Skip to main content

OnSail yritysinfo

OnSail välittää. Suomalaisena toimijana, vastuullisesti!

OnSail on lämpimien vesien kotisatama ja Suomen kokenein ja johtava purjehdusmatkojen järjestäjä. Sen juuret ulottuvat vuosikymmenien taakse, aikaan, jolloin purjehdusmatkat maailman merille vasta tekivät tuloaan. Ensimmäinen merkittävä purjehdusmatkojen järjestäjä oli tuolloin Aurinkomatkojen SunSail.

SunSailin menestyksen takana olivat intohimoiset purjehtijat Hessu Kiiskinen ja Mari Jokinen. He etsivät parhaat lähtösatamat, marinat ja venevuokraamot sekä myös idyllisimmät lahdenpoukamat, purjehdusreitit ja nähtävyydet. Välimeren purjehtijoiden keskuudessa levisi sanonta: Kysy Hessulta, Hessu tietää.

Aurinkomatkojen lopetettua SunSail-matkojen järjestämisen Hessu ja Mari olivat mukana perustamassa TravelOn-matkatoimistoa, joka keskittyy aktiivilomien järjestämiseen. OnSail jatkaa suomalaisen purjehduksen vahvimpia perinteitä maailman merillä.

OnSail on täysin suomalainen matkanjärjestäjä. Käytännössä tämä merkitsee, että tiedämme mitä suomalaiset purjehdusmatkoiltaan toivovat ja odottavat ja että saat aina palvelua ja apua matkallasi selvällä suomen kielellä. Välitämme muutakin kuin veneitä – unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia –  ja sen huomaat matkoillamme.

OnSail on luonut kymmenien vuosien aikana kiinteät ja hyvät suhteet kaikkiin yhteistyökumppaneihin. Olemme mm. järjestäneet lukijamatkoja, lomaregattoja, flotillapurjehduksia ja ryhmäpurjehduksia ympäri maailmaa. OnSail on myös Purjehduksenopettajat PORY ry:n virallinen purjehduskoulu, joka järjestää opetusta ja purjehduksia kaiken tasoisille veneilijöille.

Purjehduslomalla veneiden laatu, varustus ja kunto sekä vuokraamon sitoutuminen on tärkeä osa loman onnistumista. Niinpä olemme valinneet parhaat ja luotettavimmat yhteistyökumppanit maalla, merellä ja ilmassa.

OnSailin ohjelmassa on sopivia purjehdusmatkoja kaikille meren ja veneilyn ystäville. Sopii niin kokeneelle merten kyntäjälle kuin ensi kertaa purjeveneeseen astuvalle. Meren pinnalta avautuu upein lomamaailma ja purjeveneellä pääset paikkoihin, joista tavallinen turisti voi vain uneksia.

Kun haluat lähteä maailman merille, OnSail tiimi hoitaa kaikki lomaasi liittyvät järjestelyt ja palvelut. Ja meiltä saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi – Hessun muistoa ja perintöä kunnioittaen.

Hessu Kiiskinen – Välimeren purjehduslegenda

Ota yhteyttä

TravelOn Matkat Oy
Turveradantie 17
02180 Espoo

 0300 870 520

Ma-pe 10-16 (0,34 €/min + pvm/mpm)

info@onsail.fi

OnSail-matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjänä on
TravelOn Matkat Oy
Noudatamme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä Yleisiä matkapakettiehtoja. Tutustu myös OnSailin erityisehtoihin matkaa varatessasi.