Skip to main content

Oman veneen varaus

Kokoa veneellinen purjehdusporukkaa, valitse mieleisesi lähtösatama ja varaa sopivankokoinen vene. Voit varata kauttamme pelkän veneen tai paketoimme sinulle lomamatkan lentoineen ja muine lisäpalveluineen. Halutessasi saat meiltä myös suomalaisen kipparin matkalle mukaan.

Tältä sivulta löydät lisää hyödyllistä tietoa purjehdusmatkasi suunnitteluun.

Missä haluat purjehtia?

Mitä ottaa huomioon venevalinnassa

Kipparilta vaadittavat todistukset

Vinkkejä Välimeren purjehdukselle

Purjevene omalla porukalla!

Kokoa veneellinen purjehdusporukkaa, valitse mieleisesi lähtösatama ja varaa sopivankokoinen vene. Vaihtoehtoja on 32-jalkaisista kaksikajuuttaisista uusimpiin 60-jalkaisiin veneisiin, joissa on 5-6 kahden hengen hyttiä suihkulla ja wc:llä. Etsimme sinulle toiveidesi mukaan parhaiten sopivan vaihtoehdon valikoimastamme.

Voit varata kauttamme pelkän veneen, jolloin olet itse vastuussa loman muista järjestelyistä tai paketoimme sinulle mielellämme myös matkan lentoineen ja muine lisäpalveluineen, jolloin OnSail vastaa koko matkapaketista.

Tältä sivulta löydät lisää hyödyllistä tietoa purjehdusmatkasi suunnitteluun.

Lennot ja vene samasta paikasta

Saat kaikki lomajärjestelysi yhdestä osoitteesta OnSaililta. Varaamme sinulle toiveidesi mukaan lennot, lentokenttäkuljetukset ja veneen lisäpalveluineen. Halutessasi saat matkalle mukaan myös suomalaisen OnSail-kipparin, joka osaa viedä sinut Välimeren parhaimpiin satamiin ja yhden ravintolan lahtiin. Ohjeistamme sinut hyvin matkaa varten ja halutessasi autamme reittisuunnittelussa.

Valmismatkalla matkustajalla on matkapakettiehtojen mukainen suoja ostohetkestä matkan päättymiseen asti, muun muassa apu ongelmatilanteissa. OnSail on vastuussa kaikista matkaan kuuluvista palveluista kuten lennoista, kuljetuksista ja veneestä. Myös maksusi ovat turvassa, sillä olemme asettaneet Kuluttajaviranomaisen vaatiman vakuuden Suomeen rahojesi turvaksi.

Pelkkä venevaraus

Omatoiminen matka on pelkän veneen varaus, jolloin asiakas hoitaa matkan muut järjestelyt itse. Kauttamme on turvallista varata omatoiminen purjehdus. Voit luottaa siihen, että sinua odottaa satamassa vene ja vuokraamo, joka on OnSailille tuttu ja hyväksi koettu. Ohjeistamme sinut ennen lähtöä vuokraamon käytännöistä ja halutessasi saat apua lomasi reittisuunnitteluun.

Lentoihin ja kuljetuksiin ym. lisäjärjestelyihin kuuluvat palvelut ovat omatoimisilla matkoilla asiakkaan omalla vastuulla. Esimerkkinä jos lennot myöhästyvät tai peruuntuvat, vastaa asiakas itse muutoksista aiheutuneista kuluista ja uudelleen järjestelyistä. Omatoimisissa lento- yms. varauksissa suosittelemme käyttämään luottokorttia maksuvälineenä.

Pyydä tarjous