Skip to main content

Räätälöidyt ryhmämatkat

OnSail suunnittelee ja järjestää ryhmällesi mittatilaustyönä juuri sellaisen purjehdusmatkan kuin haluatte. Kohteeksi voitte valita joko jonkun lähtösatamistamme tai lähes minkä tahansa maailman purjehduskohteista.

Tutussa ryhmässä purjehdus on parasta!

OnSail suunnittelee ja järjestää ryhmällesi mittatilaustyönä juuri sellaisen purjehdusmatkan kuin haluatte. Kohteeksi voitte valita joko jonkun normaaleista lähtösatamistamme tai lähteä kauemmaksi vaikkapa Karibialle tai Thaimaahan.

Tutussa ryhmässä purjehdus on parasta. Voit lähteä matkalle kavereiden kanssa, oman pursiseuran porukalla, perheen tai vaikka koko suvun voimin. Voit järjestää yrityksesi asiakkaille palaverimatkan tai seminaarin merellisessä ympäristössä. Kerro toiveesi, me teemme sellaisen matkan.

Ryhmän koko voi olla parista henkilöstä ja yhdestä veneestä useiden kymmenien henkilöiden suureen flotillaan. Tarvittaessa saat kauttamme kokeneen kipparin ja oppaan mukaan matkalle.

OnSailin ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja kokeneiden purjehtijoiden ammattitaidolla. Olemme itse kolunneet Välimeren useimmat marinat, kiinnostavimmat pysähdyspaikat ja rauhallisimmat lahdenpoukamat.

OnSailin ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja kokeneiden purjehtijoiden ammattitaidolla.

0300 870 522
(0,34 €/Min + Pvm/Mpm)

info@onsail.fi

TravelOn Matkat Oy
Turveradantie 17
02180 Espoo

Ota yhteyttä alla olevalla ryhmämatka -lomakkeella tai puhelimitse. Tee se hyvissä ajoin ennen suunnittelemaasi lähtöä, niin saamme varattua edullisimmat vaihtoehdot ja parhaat veneet ryhmällesi.

Avaa ryhmämatka -lomake tästä ja lähetä alustava kysely >