Skip to main content

SUOMI

Suomenlahti

Kesäiset purjehdukset s/y Belmontilla!

Matkan ajankohta kesä 2021, useita lähtöpäiviä

Lähde mukaan nauttimaan Suomen kauniista saaristosta legendaarisella s/y Belmontilla. Järjestämme yhdessä s/y Belmontin kanssa matkapurjehduksia kesällä 2021 Suomenlahdella.

OnSail tarjoaa mahdollisuuden lähteä mukaan gastiksi viikonloppumatkoille kesä-heinäkuussa. Matkapurjehduksille voi osallistua yksin tai pariskuntana tai kaveriporukalla. Purjehdukset alkavat torstai aamuna ja päättyvät sunnuntai iltaan. Veneessä asutaan 3 yötä ja purjehduspäiviä on neljä.

s/y Belmont on täysin varusteltu ja hyväksytty charter-purjehduskäyttöön. S/y Belmont on kunnostettu vuonna 2017 ja siihen voidaan vaivattomasti majoittaa seitsemän henkilöä. Nukkumatilaa veneessä on kuitenkin jopa yhdeksälle henkilölle. Veneessä on mukana kahden hengen miehistö huolehtimassa turvallisuudesta. Samalla kuulet s/y Belmontin mielenkiitoisesta historiasta ja halukkaat saavat osallistua veneen käsittelyyn ja purjehtimiseen loman aikana.

Kesäpurjeduksille lähdetään kahdesta lähtösatamasta

Voit valita lähtösatamaksi Helsingin, josta reitti kulkee Porkkalan kautta länteen, ohittaen Bärösundin kohti Jussaröä. Matka päättyy sunnuntaina Hankoon.

Toinen vaihtoehto on valita lähtösatamaksi Hanko, josta avautuu upea purjehdusalue. Satamavaihtoehtoja on paljon, alustava reittisuunnitelma on purjehtia Högsåran, Brännskärin, Helsingholmin kautta takaisin Hankoon.

Voit myös halutessasi varata jonkun sinulle sopivan ajankohdan ja koota oman porukan tai lähteä vaikka perhepurjehdukselle. Pyydä tarjous niin räätälöimme sinulle unohtumattoman purjehdusloman!

Tänä päivänä s/y Belmont ylläpitää merkitystään Suomen purjehduksen historiassa tarjoamalla hyvätekeväisyyspurjehduksia tärkeiden tavoitteiden tukemiseksi. Näitä ovat muun muassa Itämeren suojeleminen (John Nurmisen Säätiö) ja toiminta nuorten hyväksi (Helsinki Missio ja Partiolaiset).

Varaukset ja tiedustelut
räätälöidyt lähdöt
info@onsail.fi
0300 870 520

Gastipaikat voi varata myös verkkokaupastamme:

Varaa paikkasi s/y Belmontille

Suomenlahti, Suomi

s/y Belmont on Swan 51 purjevene, jolla Harry “Hjallis” Harkimo kilpaili menestyksekkäästi yksinpurjehduskisassa maailmanympäri 1986-87 saavuttaen 3. sijan omassa luokassaan. Edelleenkään kukaan ei ole pystynyt lyömään tätä huikeaa saavutusta Suomen purjehdushistoriassa!

Matkapurjehdukset ja päivämäärät:

24-27.6.2021 (4 päivää, 3 yötä)
REITTI: Hanko-Hanko

8-11.7.2021 (4 päivää, 3 yötä)
REITTI: Helsinki–Hanko

29.7-1.8.2021 (4 päivää, 3 yötä)
REITTI: Hanko-Hanko

Matkan hinta:

Gastipaikka hytissä (saatavilla 4 paikkaa)
970 €/henkilö
Gastipaikka meribunkassa (salongissa)
840 €/henkilö

Matka toteutetaan mikäli lähtijöitä on min. 6.

Varaa paikkasi s/y Belmontille

Purjehdusmatkan hintaan sisältyy

  • 3 yön, 4 päivän purjehduksen Swan s/y Belmontilla
  • majoitus veneessä
  • miehistön veneessä (kapteeni ja kansimies)
  • pelastusliivit
  • purjehdusvaatteet purjehduksen ajaksi
  • satamamaksut

Hinnat eivät sisällä:

  • ruokia ja juomia

Onsail välittää unohtumattomia kokemuksia ja purjehduksen iloa

s/y Belmont on Swan 51 purjevene, jolla Harry “Hjallis” Harkimo kilpaili menestyksekkäästi yksinpurjehduskisassa maailmanympäri.

Voit valita kahdesta lähtösatamasta ja lähteä lomallesi joko Helsingistä tai Hangosta.

Kotimaan lomailua parhaimmillaan Suomen upeassa saaristossa.

Lomalla sinun on mahdollista kuulla lisää s/y Belmontin mielenkiitoisesta historiasta.