Skip to main content

ITALIA

Napolinlahti

Syksyn matkapurjehdus Napolilahdella

Matkan ajankohta 25.9.-2.10.2021

Matkalle vielä vapaana 1 naispaikka. Otat yhteyttä myyntiimme 0300-870520.

Napolinlahdelta löydät aitoa italialaista tunnelmaa: gelatoa, loistavaa viiniä, erinomaista ruokaa ja tietenkin napolilaista pizzaa. Syksyllä 2021 OnSailin matkapurjehdus suuntaa Italian vesille. Napolinlahti on leveimmillään noin 15 mailia. Lyhyiden päiväpurjehduksien päästä löytyy kymmeniä viehättäviä marinoita, joiden kahviloissa, bistroissa ja ravintoloissa voi viihtyä ystävien kanssa purjehduspäivien päätteeksi.

Muutamien kilometrien päästä löytyy useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten laavaan hautautunut Pompei ja kauas Napolinlahdelle siintävä toimiva tulivuori, lähes 1300 metriä korkea Vesivius. Napolinlahdelta löytyy myös kuvan kauniit Ischian ja Caprin saaret, jotka tarjoavat matkailijalle elämyksiä luonnossa patikointireittien muodossa, sekä kulttuurin nälkäisille raunioita, museoita ja luolia tutkittavaksi. Jos säät sallivat ja meno maistuu, kerkeää viikon aikana hyvin tutustua myös lahden eteläpuolella olevaan, ainutlaatuiseen Amalfin rannikkoon.

Lomavikkon aikana kaikki on suunniteltu sinulle valmiiksi

Lennämme Roomaan Finnairin suorilla reittilennoilla, mistä jatkamme omalla bussilla marinaan. Matka Roomasta satamaan kestää noin 3 tuntia. Lauantaina majoitumme veneisiin ja varustamme veneet ruoka- ja juomatarvikkeilla. Illallista nautimme jossain Pozzuolin rannan viihtyisistä ravintoloista. Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen suuntaamme merelle. Lopullinen viikko-ohjelma määräytyy luonnollisesti sääolosuhteiden mukaan. Lähtökohtana on kuitenkin, että ollaan lomalla ja kaikilla täytyy olla kivaa!

OnSail-Lomaflotillaan voit osallistua kolmella tavalla.

1. Purjehduskurssille (veneessä OnSail-kouluttaja / kippari)
2. Gastina (veneessä OnSail-kippari)
3. Oman porukan kanssa, omalla kipparilla

Osallistu purjehduskurssille

Purjehduskurssi

Tällä matkalla sinun on mahdollista majoittua kurssiveneeseen. Purjehduskurssilla opit lajin tärkeät perusasiat asiantuntevien suomalaisten purjehduksenopettajien opastamana. Kurssin suoritettuasi pystyt toimimaan matkapurjehduksilla miehistön jäsenenä ja saat taidoistasi todistuksen. Ohjelma on sen verran väljä, että viikon aikana ehtii myös lomailla, nauttia auringosta ja pulahtaa lämpimään Välimereen. Mukaan voi lähteä, vaikkei aikaisempaa kokemusta purjehtimisesta olisikaan.

Purjehduskurssi sopii myös jo lajiin aikaisemmin tutustuneille, sillä opintosuunnitelma tehdään yksilöllisesti ja saat opetusta juuri omalla tasollasi. Mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista riittävästi, veneen kouluttaja voi kirjoittaa todistuksen Kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan saamiseksi. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta kerrothan meille siitä ennakkoon. Lue lisää kurssipurjehduksista täältä.

MATKAN HINTA KURSSIVENEESSÄ

Kurssipaikalla 1250 €/hlö/1 vk
gastipörssin kautta (mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä)

Ilmoittaudu mukaan info@onsail.fi

Lähde mukaan gastipaikalle

Gastivene

Tällä matkalla sinun on mahdollista majoittua gastiveneeseen. Gastivene on vene, jonka kipparina toimii suomalainen OnSail-kippari ja johon voi varata yksittäisiä miehistöpaikkoja. Voit varata mies-tai naispaikan kahdenhengen hyttiin tai ystäväsi/puolisosi kanssa kokonaisen hytin. Gastiveneessä purjehdukseen voi osallistua oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Neuvoja saa aina, mutta varsinaista kurssiohjelmaa ei viikon aikana ole.

MATKAN HINTA GASTIPAIKALLA:

Gastina 1150 €/hlö/1 vk
gastipörssin kautta (mies- tai naispaikka 2 hengen hytissä)

Ilmoittaudu mukaan info@onsail.fi

Varaa oma vene purjehdukselle

Kokoa porrukka ja varaa oma vene

Kokoa veneellinen purjehdusporukkaa ja varaa sopivankokoinen vene matkalle. Viikko-ohjelman yksityiskohdat on pyritty laatimaan niin valmiiksi, että sinun ja venekuntasi ei tarvitse kuin nauttia maisemista, purjehtia ja olla lomalla. Lomaflotillan mukana purjehtiminen on erinomainen tapa tutustua Välimeren olosuhteisiin kokeneessa porukassa.

VENEET JA HINNAT:

Omana venekuntana alk. 890 €/hlö/1 vk

Lisätietoa veneistä
Linkeistä pääset katsomaan lisätietoja veneistä. Huom! kuvat ovat vuokraamon malliveneistä ja pieniä eroavaisuuksia voi esiintyä.

Oceanis 48 (2018) 5 hyttiä ja 3 wc/suihkua

SunLoft 47 monocat (2020) 6 hyttiä ja 4 wc/suihkua

Dufour 460 GL (2019) 5 cab 3 wc/suihkua

Dufour 460 GL (2018) 4 hyttiä ja 3 wc/suihkua

Dufour 412 GL (2020) 3 hyttiä ja 2 wc/suhkua VARATTU

Voimme myös katsoa erikseen sinun toiveisiisi sopivan veneen, kun olet meihin yhteydessä.

Varaukset ja tiedustelut
omat venekunnat
info@onsail.fi
0300 870 520

Varaukset ja tiedustelut
omat venekunnat
info@onsail.fi
0300 870 520

Koronatilanteen vuoksi noudatamme joustavampia peruutusehtoja. Matkalle on kuluton perutusoikeus 31.5. asti. Tämän jälkeen kulut katsotaan todellisten peruutuksesta aiheutuvien kulujen mukaan. Mikäli matkaa ei voida toteuttaa koronatilanteen vuoksi, niin kaikki maksut palautetaan täysimääräisinä riippumatta peruutuksen ajankohdasta.

Napolinlahti, Italia

OnSail- lomaflotilla on lämpimien merien purjehtijoiden ”kokoontumisajot”, jossa ei juuri kilpailla, vaan nautitaan matkustamisesta purjeveneellä.

Koetaan päivittäin uusia kohteita, pittoreskejä kyliä, ”yhden ravintolan luonnonlahtia” ja suurempien kaupunkien täyden palvelun marinoita. Ennen iltaa pulahdetaan turkoosinvärisillä lahdilla uimaan tai snorklailemaan ja vaihdetaan tunnelmallisten illallisten yhteydessä päivän kokemuksia muiden venekuntien kanssa.

Mutta ennen kaikkea ollaan LOMALLA!

 

Purjehdusmatkan hintaan sisältyy

 • suorat Finnairin lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
 • edestakaiset kuljetukset kohteessa lentokentän ja marinan välillä
 • veneen varusteineen
 • majoituksen veneessä
 • veneen paperityöt
 • vuodevaatteet ja pyyhkeet (myös kylpypyyhkeet)
 • kaasun ja makean veden (tankit täytettynä)
 • pakollisen loppusiivouksen
 • veneen lisävakuutuksen (damage waiver), joka pienentää omavastuun 250 €-600 €
 • matkaohjelman
 • kurssi- ja gastiveneessä kipparin
 • kurssiveneessä opetuksen ja materiaalit

Hinnat eivät sisällä:

 • satamamaksuja
 • dieseliä
 • ruokia ja juomia

Lentoaikataulut:

Helsinki 07:35 > Rooma 10:00
Rooma 19:45 > Helsinki 00:05 (3.10.)

Unohtumattomia kokemuksia ja purjehduksen iloa kirkkailla, puhtailla vesillä

Göcekin D-marina on täyden palvelun lähtösatama

Turkki tarjoaa purjehtijalle lukuisia reittivaihtoehtoja

Tunnelma ja ihmiset ovat ystävällisiä ja rentoja. Pienet kyläsatamat ja kymmenet idylliset, ankkurointiin sopivat poukamat.

Turkkilainen keittiö arvioidaan usein yhdeksi maailman parhaista ja sen todella maistaa.